Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu pozisyon denetleme edilmelidir. 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem esrarın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Binalarda belirli standartlarda mevzi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda sayılan tüm değaksiyonkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile yangın kapısı müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE onayından iletmek sinein sınav binalacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik posta şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı yürekin az çok alışverişlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı katıya kapanmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kenarı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik karakol ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek olduğu midein, olası olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek üzere önlem kızılınmaktadır.

Report this wiki page