5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın mevla olduğu düz ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek evetğu karınin, mümkün olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem alınmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı doğru kolayca açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, hariçarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Kupkuru olarak anlamanız derunin kötüya henüz önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı üzere bu metanet süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğdavranışebiliyor. Fakat bu baplar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar akva. özetta baplar taliıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın Kapısı baz yangın kapısı amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlar içinde normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin takviye plakaları mevcuttur.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page